Better Future Pakistan

Better Future Pakistan

Bøler IF Fotball er opptatt av inkludering også utenfor landets grenser. Better Future Pakistan er en norsk veldedig organisasjon som ønsker å bruke kraften gjennom fotballen til å hjelpe barn- og ungdom til en bedre tilværelse i Karachi, Pakistan. I år deltar laget under Norway Cup og Haraløkka er stedet der de vil gjøre siste finpuss.

Du kan lese med om Better Future Pakistan her.

En av initiativtakerne bak organisasjonen er tidligere Bøler-trener Imran Ullah. Han var trener for vårt 2006 lag for noen år tilbake, med et bankende hjerte for fotball, rettferdighet og muligheter. Dette sier han og sitt Better Future Pakistan:

– Fotball handler ikke bare om sport; det handler om å skape muligheter og håp. Gjennom samarbeidet med Bøler IF Fotball ønsker vi i Better Future Pakistan å gi barn og ungdom fra vanskeligstilte bakgrunner i Pakistan en bedre fremtid. Mange av disse barna har begrensede ressurser og få muligheter, men gjennom fotballen kan vi gi dem en plattform for utvikling og glede. Norway Cup gir oss en fantastisk plattform for å vise hva disse unge talentene kan oppnå. Vi er stolte av å ha et partnerskap med Bøler IF som understreker viktigheten av inkludering og fellesskap. Den 27 Juli arrangerer vi Barnas Dag på Haraløkka, hvor vi sammen med Bøler IF skal ha showkamp, salg av mat, supporter utstyr, samt mange morsomme aktiviteter for barn. Vi ser frem til en dag fylt med glede og samhold, sier Imran Ullah, Nestleder i Better Future Pakistan og tidligere Bølertrener.

– Bøler IF Fotball vil legge til rette for at laget kan trene og forbedrede seg til Norway Cup her på Haraløkka. Her får de gode rammer og ro før det braker løs. Denne reisen til Norge er en stor livshendelse for disse guttene og vi er glade for å kunne bidra med bruk av klubbhus og treningsbane, sier daglig leder Marius Sigolsen.

Ta en tur på Haraløkka den 27. juli på barnas dag og hils på guttene fra Pakistan som har reist hele veien til Norge for å delta i Norway Cup.

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen