Bøler IF lanserer idrett uten tabeller

Bøler IF lanserer idrett uten tabeller

I 2024 blir det mulig for barn og ungdom å delta i idretten uten å bli målt på resultater. Bøler IFs modell for allidrett vil bestå av lek, samhold og masse bevegelse.

Bøler IF tilbyr i dag fotball, håndball, tennis, friidrett og Functional Fitness. Innenfor disse idrettene er det mange artige øvelser og spillformer der alle kan oppleve mestring. I tillegg til våre faste idretter ønsker vi også å teste ut andre aktiviteter. Haraløkka er en idrettspark med unike muligheter for bevegelse og lek.

Generelt sett handler dette tilbudet om å være i bevegelse sammen med andre. Bøler IF ønsker å få med barn og ungdom som ikke ønsker å bli målt på resultater. Det å ha det gøy sammen med andre vil gi en positiv effekt for treningslysten senere i livet. Tilbudet vil gi kunne tilpasses, men i startfasen ønsker vi å la deltakerne få prøve seg på alt det gode vi har å tilby i klubben vår.

Marius Sigolsen, Daglig leder Bøler IF

Gjennom midler fra ekstrainnsatsen fra Regjeringen i 2023, har klubben midler til å lansere dette idrettstilbudet. Innkjøp av utstyr er mulig, uten at medlemmene skal betale noe ekstra. I tillegg vil det være mulig å kunne ha gode instruktører for aktiviteten vi nå lanserer. Vårt ungdomsutvalg vil få noe av ansvaret for utviklingen av det helhetlige tilbudet og gjennomføringen.

Treningsavgiften avgjøres på klubbens Årsmøte, men denne aktiviteten skal være rimelig. Det er viktig for Bøler IF å holde prisnivået så lavt som mulig. Økonomi skal ikke være en hindring for å kunne være med på denne aktiviteten.

Av andre aktiviteter enn våre faste idretter, vil Flag Football være et av tilbudene. Dette er en blanding av amerikansk fotball og «nappe haler», men det er ingen kontakt mellom spillerne på banen. I tillegg er det mulig for alle å lykkes med aktiviteten med alle de forskjellige rollene man kan ha under spillet. Vi ønsker oss veldig mobile discgolfkurver og en petanque bane.

Innenfor allidretten er det også muligheter for å spille løkkefotball i organisert form. Dette vet vi er etterspurt av eldre ungdom, som ikke ønsker mange treninger og bortekamper. Vi oppfordrer spesielt ungdom som har sluttet å spille fotball om å ta kontakt med oss.

Henrik Andersen-Gott, Sportslig leder i fotballgruppa.

Forventet oppstart av vårt nye idrettstilbud vil være første halvår 2024.

Påmelding kan du gjøre allerede nå https://bolerif.no/inn-utmelding/

Er det noen aktiviteter du synes klubben burde vurdere? Da vil vi gjerne høre fra deg. Mail oss gjerne: post@bolerif.no

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen