Bølerhallen er en flerbrukshall som driftes av Undervisningsbygg. På dagtid er det skolene som benytter hallen, mens utover dette er det idrettsklubbene som er hovedbrukerne.

Smittevernregler for Bølerhallen

For lag/spillere

• Er du syk, bli hjemme
  • Vi har nå åpne garderober i Bølerhallen. Tilsynsvakten viser laget til garderoben. Garderobene er utstyrt med overflatesprit og tørkepapir. Laget må selv ta ansvar for å desinfisere flater før de forlater garderoben.
  • Laget møtes utenfor hallen. Lagleder henvender seg til hallens tilsynsvakt som slipper inn laget.
  • Alle som besøker hallen må registreres, enten i SPOND eller i skjema i hallen. Dette brukes ved evt. smittesporing.
  • Skift til innesko inne i hallen før du begynner trening/kamp.
  • Hold hendende rene! (Ta gjerne med litt ekstra håndsprit til eget bruk.)
  • Hold 1 meter avstand! (utenfor banen)
  • Siste retningslinjer fra kommunen anbefaler at det ikke spilles med publikum i hallen. Vi ber derfor om at lagene ikke har med seg tilskuere. Vi har nummererte plasser på tribunen, så helt nødvendige tilskuere som sjåfører vil bli vist til en nummerert plass. Her må de oppholde seg gjennom hele besøket.
  • Kiosken i hallen er ikke åpen. Ta med drikke og matpakke ved behov.

For publikum

• De seneste innstrammingene i Oslo kommune gjør at vi ikke ønsker publikum i Bølerhallen under kamper. Vi har nummererte plasser på tribunen, så helt nødvendige tilskuere som sjåfører vil bli vist til en nummerert plass av billet- eller tilsynsvakt. Her må de oppholde seg gjennom hele besøket.
  • Det er viktig at alle holder 1 meters avstand til andre under hele oppholdet i Bølerhallen.
  • Er du syk, bli hjemme
  • Alle besøkende i hallen må registreres med kontaktinfo. Dette brukes ved evt. smittesporing. Scan QR-kode for registrering ( evt. manuell registrering i hallen).

Sammen er vi med i dugnaden om å få stoppet koronasmitten!
Ta idrettens koronavettkurs! https://bit.ly/3k0GUal

Parkering

Parkering på ettermiddag, kveld og helg i forbindelsen med trening og kamp er gratis utenfor hallen på oppmerkede plasser. Vær oppmerksom på at det må trekkes lapp ved bruk av parkering på Bøler senter ALLE dager for å unngå gebyr!

Her finner du oss