Fotball

by admin

Bøler Fotball ble stiftet i 1958  

Vi ønsker å skape et levende fotballmiljø der alle skal trives på og utenfor banen. Alle som vil spille fotball i Bøler IF skal føle seg velkommen og en del av fellesskapet.

Vi er stolte av vårt anlegg på Haraløkka, med Østmarka som nærmeste nabo. Haraløkka er også et samlingspunkt for hele nærmiljøet, der mennesker møtes nesten hele døgnet. Med to kunstgressbaner og gode gressbaner, er Haraløkka en «perle» for fotballspillere i alle aldre.

Bøler IF Fotball stiller lag i alle aldersklasser, fra 6 år til veteran. Vi starter gjerne flere lag dersom interessen og pågangen av nye medlemmer øker. Hos Bøler IF Fotball er det plass til alle som har lyst til å spille fotball.

 

BØLERHYMNEN

Arrangement

Hvert år arrangerer Bøler IF Fotball cuper og arrangementer.

Bøler Cup i Vallhall Arena er klubbens største, med kamper i 5’er og 7’er fotball fra fredag til søndag, første helgen i november. Les mer om Bøler Cup her.

Haraløkka Microserie er en 3v3 serie, der de yngste møtes til ukentlig fotballkamp. Kampene spilles på små baner med vant, slik at ballen er mest mulig i spill. Ler med om Haraløkka Microserie her.

Tine Fotballskole arrangeres i uke 26 og 33 hvert eneste år. Disse ukene er en stor fotballfest for barna på Bøler. Våre eldste spillere er trenere for de yngste. På den måten skaper vi samhold i klubben på tvers av alder. Les mer om arrangementet i 2020 her.

 

Bøler IF Fotball på Facebook

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen