Functional Fitness

by Marius Sigolsen

Et av Bøler IFs mål er å skape idrett for alle. Ikke alle synes det er gøy med ball, eller å løpe langt. Å utfordre seg selv i styrke, balanse, turn, utholdenhet og i et variert utvalg av øvelser man velger seg, kan være mer fristende. I Functional Fitness trenger man ikke å være en superatlet som løfter tungt og har en enorm kapasitet. Det er forbeholdt de som satser mot konkurranser. Klubben ønsker så klart å ha utøvere som er fristet til å måle krefter med andre, men den helsefremmende effekten og det sosiale er hovedfokus.

Innendørs trening for barn og ungdom

Hver torsdag fra 19.00 – 20.30 har Bøler IF Functional Fitness treninger inne i den lille gymsalen på Ulsrud VGS. Her legger vi vekt på kroppsvekttrening og mye turnelementer. Denne økta passer for absolutt alle under 19 år. Man trener individuelt, med kun seg selv som målestokk. Man får coaching og innføring i alle øvelser.

Fra januar starter gruppa for ungdom mellom 15 og 19 år. Meld deg inn allerede nå!

Medlemskap i Bøler IF

  • 19 år og yngre:     Kr.300,- pr. år. (pluss adm.gebyr)
  • Voksne:                  Kr.350,- pr. år. (pluss adm.gebyr)
  • Parautøvere:         Kr.100,- pr. år. (pluss adm.gebyr)

Treningsavgiften for Functional Fitness settes på årsmøtet 2023. Vi tilbyr gratis trening i gymsal ut året for utøvere under 19 år, dersom medlemsavgiften til Bøler IF er betalt.

*Ut 2022 får man halv pris på medlemskap.

Særforbundet heter Nor3F og sier følgende om idretten:

Functional fitness som idrett er en intens og actionfylt aktivitet hvor utøverne blir testet i funksjonelle fysiske ferdigheter. Det funksjonelle er i sentrum, noe som betyr at vi fokuserer på å utføre et arbeid, ikke på hvordan det blir utført (stilpoeng) eller hvordan de som utfører det ser ut.

I vår klubb kommer du akkurat som du er. Om du har en funksjonsnedsettelse er ikke det noen hindring. Dette tilpasser og tilrettelegger vi for sammen med deg. Særforbundet har dessuten et paraidretts tilbud. Om du rett og slett er i dårlig form og vil trene alene, eller sammen med andre, er dette gruppen for deg.

I klubbhuset på Haraløkka har vi et eget treningsrom. Dette er under utvikling og blir tilrettelagt for funksjonell styrketrening. I tillegg har vi Oslos beste utendørs anlegg på Haraløkka der mulighetene er mange. For noen utøvere er det behov for å ha nok utstyr og muligheter for å satse. Det er her Mudo Gym Ulsrud blir en viktig samarbeidspartner. Alle aktive medlemmer får 20% på ordinært medlemskap. På den måten kan du som Functional Fitness utøver kunne satse på denne idretten, i kombinasjon med klubbtreninger.

Klubbtøy

Særforbundet Nor3F har tegnet en fellesavtale for alle Functional Fitness klubber i Norge med assistco/Hummel. Du kan kjøpe klubbtøy på denne siden og legge til Bøler IF logo i handlekurven.

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no

Postboks 4 – Bøler

0620 OSLO


Nettside Design: Eskil Hallan Sigolsen