Gåfotball på Haraløkka

Bøler IF Fotball lanserer endelig Gåfotball på Haraløkka. Dette tilbudet er for damer og menn fra 60 år og oppover. Tilbudet vil foregå på dagtid, med klubbhuset som sosial samlingsplass etter trening.

Reglene i grove trekk: I Gåfotball er det kun lov til å gå. Ballen kan ikke gå over hoftehøyde. Ingen fysisk kontakt mellom spillerne. Det spilles 6 mot 6 og på en bane som er ca. 40×20 meter.

Målet med lanseringen av denne aktiviteten er folkehelse, skape en sosial arena og bidra til idrettsglede. Klubben ønsker også mer aktivitet på dagtid og at klubbhuset brukes. Det er plass til alle som ønsker å være med, også til et stort støtteapparat som bare vil være med rundt Gåfotball «satsingen».

For å organisere tilbudet på en god måte ber vi om at appen Spond brukes. Last ned denne og opprett en bruker.

På Haraløkka vil utendørs aktiviteten starte opp så raskt banen er fri for is og snø. Dette for at det skal være forsvarlig å ferdes på banen uten skader. I slutten av januar starter vi opp treninger, sammen med andre klubber, i regi av VIF samfunn. Aktiviteten vil finne sted inne i Valhall Arena, sammen med andre som også vil mosjonere med Gåfotball.

Vi ønsker alle velkommen til Gåfotball!