Inn/Utmelding

For å melde deg inn i Bøler IF må du fylle ut innmeldingsskjemaet som du finner ved å trykke på knappen under. I skjemaet får du opp alle grupper og lag som du ønsker å bli en del av. Der vil du også få se informasjon om treningsavgifter og medlemskontingenter.

Sørg for å laste ned appen SPOND!

Denne appen er klubbens verktøy for organisering av aktivitet og for innbetaling av kontingenter.

I tillegg til innmelding blir du bedt om å verifisere ditt medlemskap hos Norges Idrettsforbund (NIF). En egen link sendes på e-post fra NIF. Dette er det viktig at alle medlemmer utfører innen 24 timer fra mottatt e-post.

Utmelding av Bøler IF må gjøres ved å sende klubbkontoret en e-post. Vi vil da avstemme eventuell rest av treningsavgift og medlemskontingent før vi foretar utmeldingen. 

Klubbkontorets mail er: post@bolerif.no 

Bøler IF er en dugnads- og foreldredrevet klubb. Å bidra på dugnadene er en forutsetning for å være medlem i klubben. Klubbens aktivitet drives i hovedsak av klubbens foreldre.

For å tilby gode anlegg, godt utstyr, påmeldinger til seriespill og stevner, samt ressurser til lagene, er vi helt avhengig av inntekter. Klubben ønsker ikke en økning i treningsavgiftene, men arbeide for at alle som ønsker skal ha mulighet og råd til å delta i klubbens aktiviteter. For å klare å tilby det barn og unge fortjener, er det et krav om at foresatte deltar på minst 4-5 dugnader i løpet av året. Det er mange typer foreldreinnsats man kan bli bedt om å stille på. Alle er like viktige for klubbens inntekter og drift.

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen