KAKAO OG TODDY TIL ALLE!

KAKAO OG TODDY TIL ALLE!

Granulat & Brøyt og den nystartede Kakao- og Solbærtoddy-gruppa i Bøler Fotball kommer til å servere kakao og solbærtoddy til alle lagene når treningene kommer i gang igjen etter koronanedstengingen.

Andreas Selliaas vil selv stå for kjøkkentjenesten når vi serverer kakao og toddy.
Han er leder av kakao og solbærtoddy-gruppa.

Det var en sur melding å få at alle trening ble avlyst rett etter at vi fikk vite at vi kunne trene som normalt. Mange gledet seg til å trene for fullt igjen.

For å holde motivasjonen oppe og for å ha noe å varme seg på etter en trening i kuldegrader har Bøler Fotball derfor bestemt at alle spillerne skal få kakao og solbærtoddy når treningene kommer i gang igjen. Granulat & Brøyt og Kakao og Solbærtoddy-gruppa sørger for serveringen.

«Med kakao- og solbærtoddy i magen løper man raskere på kunstgresset», sier Lars Nordhuus. Han er en av de to som driver Granulat & Brøyt.

Lars Nordhuus brøyter banene og sørger for at de er grønne hele vinteren. Nå skal han også sørge for at alle spillerne har noe å varme seg på når vi åpner opp igjen.

«Varm kakao og solbærtoddy passer etter hver trening når det er kaldt og kald kakao og solbærtoddy passer etter hver trening når det er varmt», sier Andreas Selliaas. Han er leder av Kakao og Solbærtoddy-gruppa.

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen