Ny styreleder i fotballgruppa

Ny styreleder i fotballgruppa

Bøler IF Fotball har fått ny styreleder. Fra nyttår tok Tommy Skjervold over rollen etter Ulf Eide. Det er en topp motivert styreleder som gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

Tommy er økonom med lang politisk erfaring fra regjering, byråd og bystyret i Oslo. Han er oppvokst og bosatt på Bøler, har to barn som spiller i klubben, er trener og har selv spilt på alle nivåer i klubben.

Jeg gleder meg stort til å bidra til at klubben tar enda nye steg i den positive utviklingen. Vi har et helt fantastisk anlegg på Haraløkka og eksepsjonelle frivillige ildsjeler som jobber dag og natt for våre barn, ungdom og seniorer. Det skjer mye spennende, kanskje spesielt i jentefotballen, og jeg gleder meg til å bli en del av dette laget og nærmiljøet.

Tommy Skjervold

Bøler IF vil også takke avtroppende styreleder Ulf Eide for den mangeårige innsatsen for fotballgruppa. Han tok først den viktige rollen som dugnadsansvarlig i fotballgruppa, før han gikk inn som styreleder. Klubben har vært i en imponerende utvikling under Ulf og styrets ledelse.

2021 ser ut til å bli et bra år for Bøler IF Fotball. Vi har lag i omtrent alle alderstrinn og endelig et lag Kvinner senior klassen.

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen