OBOS på lag med Bøler IF Fotball

OBOS på lag med Bøler IF Fotball

Bøler IF Fotball har inngått en samarbeid med OBOS. Som klubbens hovedsponsor er de med på å sikre fotball muligheter for alle som bor i vårt nærmiljø.

– Bøler IF Fotball er stolt av å ha OBOS med på laget som vår hovedsponsor. Vi ønsker å tilby idrett for alle og hindre utenforskap. En sterk klubbøkonomi betyr at vi kan fortsette å satse, uten at treningsavgifter må økes i vesentlig grad for medlemmene våre, sier daglig leder Marius Sigolsen.

Også i OBOS er man godt fornøyd med å ha fått på plass en samarbeidsavtale med Bøler Fotball:
– Denne avtalen er et godt eksempel på hvordan OBOS gir tilbake til samfunnet og til OBOS-medlemmene. Sammen med Bøler Fotball skal vi nå legge til rette for en rekke aktiviteter og tiltak spesielt rettet mot barn og unge, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS.

Han viser til at Bøler og nærområdet nesten er selve definisjonen på «OBOS-land»:
– I denne delen av Oslo har vi har bygget flere tusen boliger, vi har etablert både Tveita-senteret og Oppsal-senteret som ikke er langt unna, og ikke minst er dette et område hvor det bor veldig mange OBOS-medlemmer. For oss er det da naturlig at vi støtter nærområdets idrettslag, som hver dag sørger for at hundrevis av barn og unge har et tilbud om aktivitet og sosialt samvær, sier Aarflot.

Blant aktivitetene som OBOS og Bøler nå skal gjennomføre er blant annet OBOS Bøler Cup. En av de største innendørs fotballturneringene på Østlandet, som finner sted i Valhall Arena til høsten.

Bøler IF Fotball og OBOS har nå startet samarbeidet og skal bygge et solid fundament for klubbens framtid.

– Dette betyr mye for våre barn og unge på Bøler. Vi er veldig glad for at OBOS ser verdien og støtter oss i arbeidet vårt for gode oppvekstsvilkår gjennom å aktivisere og integrere våre unge håpefulle. Haraløkka skal være det naturlige samlingsstedet for hele lokalmiljøet og dette bidrar godt for at vi skal lykkes. Vi er stolte av å ha en aktør som OBOS på drakta, sier Bøler IF Fotballs styreleder Tommy Skjervold.

Marius Sigolsen, fra Bøler IF (til venstre) og Rasmus Aarflot, fra OBOS (til høyre) viser stolt frem den nye Bølerdrakta.

Dette er OBOS

Norges største boligbyggelag med over 600.000 medlemmer. OBOS har virksomhet innen boligutvikling, bank, forsikring, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning, næringseiendom og digitale tjenester. OBOS har også virksomhet i Sverige.

OBOS har et stort samfunns program og OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar. For å bidra til livet mellom husene har vi etablert programmet OBOS gir tilbake for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.

Mer informasjon om OBOS finner du på https://nye.obos.no

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen