Påmelding Tine Fotballskole 2021

Påmelding Tine Fotballskole 2021

Endelig er det klart for påmelding til Tine Fotballskole 2021 på Haraløkka. Arrangementet vil avholdes i uke 25 og 32 i regi av Bøler IF Fotball. I år kan barn født 2015 til og med 2009 delta.

Påmeldingen gjøres her.

Forbehold om utviklingen av pandemien

Vi er i en tid der koronasmitte preger hverdagen. Situasjonen i Oslo har vært ustabil siden mars 2020. I fjor klarte vi å gjennomføre en smittefri fotballskole. Med gode smittevernsrutiner, mindre kohorter og utendørs aktivitet, var det mulig å ha kontroll. Dette vil vi ha fokus på også i 2021. Vi håper og tror at myndighetene tillater trening for barn i juni og august og at barna får en fotballskole å glede seg til. Ved en eventuell avlysning vil alle påmeldte få refundert sine påmeldingsavgifter.

Vår suksess basert på lek

Tine Fotballskole på Haraløkka har de siste årene økt i popularitet. Vi i Bøler IF tror at suksessfaktoren er lek, samhold og muligheter for alle. Det skal være en arena der man kan delta, selv om man ikke har spilt fotball før. De som ønsker å trene med mer intensitet og kvalitet får anledning til det. Ungdom fra egen klubb er trenere, noe som styrker samholdet i klubben vår og nærmiljøet ellers. På Bøler skal man kjenne mange mennesker på tvers av årstrinn.

Å holde barnas konsentrasjon og treningslyst på et høyt nivå, gjennom fem dager med trening, er ikke enkelt. Vi gjør tilpasninger hver dag, spesielt for de yngste. På varme dager er det f.eks fint med avbrekk der en tur i vannspreder eller en quiz i skyggen er gode alternativ til fotballtrening. Vi blander ofte inn leker de kjenner godt og tar fotballen inn i utførelsen.

Jenter på fotballskolen

Bøler IF Fotball ønsker en større satsing på jentene. Instruktører for jentegruppene skal være spillere fra våre ungdomslag på jentesiden. På den måten kan vi utvikle jentetrenere, samt skape et miljø på tvers av alder.

Jenter skal trene sammen med andre jenter på samme alder. Sammen med våre trenere utvikler vi en treningshverdag på fotballskolen som vi håper blir populært for jentegruppa, uansett alder.

Et helt klart mål for vår Tine Fotballskole er å hvert år øke jenteandelen, både på trener og utøver siden.

Keepertrening

Vår Tine Fotballskole tilbyr keepertrening. Vi ønsker at de barna som melder seg på til keepertrening, fullfører hele uken i denne gruppen. Dette på grunn av smittevern da vi ikke ønsker at barn går mellom ulike kohorter. Klubbens keepertrener Herman Hoel står for det faglige innholdet. Instruktører er keepere fra våre ungdomslag. I keepergruppa trener de litt annerledes enn de andre gruppene. Liker du akrobatikk og å bruke hendene dine, er keepergruppa noe for deg. Du trenger ikke å ha erfaring som keeper for å bli med. Velg dette alternativet under påmeldingen.

Fokus på sunn matpakke

Tine Meierier leverer drikke til lunsjen. Dette er årets drikke. Dette er en laktoseredusert sjokolademelk, med mindre sukker og fett. I tillegg til dette oppfordrer vi alle til å drikke så mye vann som mulig. Å ha en god væskebalanse er en forutsetning for å være aktiv en hel dag.

Som en Tine Fotballskole skal vi ha et fokus på god og sunn mat. Vi oppfordrer derfor alle foreldre om å sende med en matpakke med sunt innhold. Frukt er et fint mellommåltid. Brødskiver med pålegg er en god kilde til energi for aktive barn. På fotballskolen vil vi ha frukt tilgjengelig for alle, men å finne noen ferdig kuttet biter av frukt i sekken slår aldri feil.

Gode råd finner du her.

Ansvarlig leder

Marius Sigolsen er daglig leder i Bøler IF og har ledet fotballskolen de siste 7 årene. Han er tilstede på kontoret som administrativ leder og foreldrenes primære kontakt. Med seg har han en sportslig ansvarlig som arbeider ute på treningsfeltet med ansvar for den helhetlige kvaliteten av det sportslige arbeidet.

Mail: fotball@bolerif.no

Tlf: 93045625 (henvendelser på dagtid før klokken 17.)

Morgenklubben

For tre år siden så vi et behov for å skape et alternativ for de foreldre som måtte rekke arbeidet. Tiden fra oppstart av fotballskolen og når de måtte være på jobb ble en vanskelig kombinasjon. Vi startet da opp Morgenklubben.

På Morgenklubben får man en enkel frokost med brød og pålegg. Vi har melk og juice tilgjengelig, samt en kopp kaffe til mor og far før de haster videre.

Etter frokost kan barna leke utenfor klubbhuset, tegne eller spille brettspill. Morgenklubben er en fin start på dagen for barn til og med fjerdeklasse.

Priser og alternativer

Deltakelse i enten uke 25 og 32 koster Kr. 1.386,-. Om du ønsker å melde barnet ditt på i begge uker koster dette Kr. 2.155,-.

Morgenklubben er et tilleggsprodukt og koster Kr.156,- pr. uke.

Inkludert i prisen er t-skjorte som skal medbringes hver dag, sekk, årets drikke produkt fra Tine hver dag, samt 5 dager med trening. I tillegg serverer klubben frukt som mellommåltid rundt klokken 13 hver dag, slik at barna får påfyll av energi. Påmeldingsavgiften dekker også lønn til instruktørene.

Oppmøte og organisering

Mandag møter alle barn klokken 08.30 for opprop og utdeling av utstyr. Øvrige dager må alle være klare og ferdig skiftet, samt møtt opp hos sin trener, innen klokken 09.00. Aktivitetene avsluttes klokken 15.00 hver dag. Alle barn må være hentet innen klokken 15.30. Alle barn skal krysse seg inn og ut hver dag hos sin trener.

Nærmere beskjed om oppmøtested for ditt barns kohort gis uken før fotballskolen.

Alle barn må være smurt med solkrem før de ankommer fotballskolen. Ekstra solkrem må ligge i sekken.

På grunn av koronapandemien vil det meste av aktivitet og pauser foregå utendørs. Sørg for at barna har regntøy, ekstra skift og sine eiendeler merket. Alle eiendeler skal ligge i sekken hele tiden. Det oppfordres til å ikke ta med leker og verdisaker.

Huskeliste:

  • Stor vannflaske
  • Solkrem
  • God, stor og sunn matpakke
  • Tine Fotballskole utstyr
  • Fotballsko og leggskinn

Vi samler inn matpakker og oppbevarer dette innendørs pr. kohort. Trenerne henter disse og drikke produktet når det er tid for lunsj.

Våre trenere og ledere setter pris på godt samarbeid og dialog med foreldrene. Det kan i løpet av en uke være behov for en prat rundt barnets opplevelser, skade, ellers endre tema. Dette løser vi gjennom fin og konstruktiv dialog.

Ved sykdom og mistanke om koronasmitte

Vi følger NFFs koronahåndbok. I tillegg er det lokale tilpasninger i Oslo kommune som vi holder oss løpende orientert om. Vi har forsterket renhold av alle våre toaletter og kontaktflater innendørs. Vi har Antibac tilgjengelig i alle kohorter. Alle barn og instruktører vasker hender hyppig.

Om man føler seg syk skal man ikke delta på aktiviteten. Barn som føler seg syke skal ikke leveres til fotballskolen.

Om barn blir syke i løpet av dagen, tas barnet ut av treningsgruppa og foreldrene varsles. Foreldrene må da forplikte seg til å være tilgjengelig og kunne hente barnet raskt. Man følger da normal håndtering av potensiell smittetilfelle gjennom kommunen. Ledelsen for fotballskolen holdes orientert om situasjonen.

Dersom det blir påvist koronasmitte på fotballskolen vil vi samarbeide med bydels- og kommuneoverlegen. Kommunens smittesporingsteam vil gi oss informasjon og veiledning for hvilke tiltak som settes inn.

Det er ikke lov å sprute vann på hverandre med drikkeflasker av smittevernhensyn.

Vi håper på godt vær og at årets Tine Fotballskole blir en fin opplevelse for barn og instruktører!

Bøler IF Fotball

Påmeldingen finner du helt øverst i denne artikkelen.

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen