Paraidrett

Bøler IF er en klubb som skal være inkluderende. Alle som ønsker skal få ta del i aktiviteten og delta i idretten. Paraidrett er et satsningsområde i vår klubb.

Tilrettelagt fotball

NFF Oslo har et godt tilbud for parautøvere. Gjennom vår klubb kan du bli med på et lag og delta på treninger, i seriespill og turneringer. Les mer om tilrettelagt fotball her.

Foto: Sajandan Rutthira, NFF Oslo

Tilrettelagt håndball

NHF har et bredt utvalg av spillformer for tilrettelagt håndball. Det finnes også en serie for rullestolhåndball. Les mer om tilrettelagt håndball her. Les mer om rullestolhåndball her. Både hørsels-og synshemmede kan spille på ordinære lag med sine jevn-aldrende venner, i klubber i sine lokalmiljø.

Rullestoltennis

Er du ute etter en idrett som gir deg fysisk aktivitet, lek og samvær med likesinnede? Da er tennis i rullestol noe for deg. Våre tennisbaner er godt tilrettelagt for dette. Les mer om rullestoltennis her.

Foto: Tennisforbundet

Friidrett

Friidrett er en allsidig idrett med varierte og spennende øvelser innen løp/racing, hopp og kast, og du vil ganske sikkert finne en øvelse som passer deg, uansett ditt funksjonsnivå og dine ambisjoner. Ta kontakt med oss, så finner vi ut hva du ønsker og hvordan vi kan hjelpe deg i gang. Du finner informasjon om Parafriidrett her.

Vi ønsker deg velkommen som parautøver og til et vakkert idrettsanlegg på Haraløkka.

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen