Paraløp under Nøklevann Rundt

Paraløp under Nøklevann Rundt

For første gang arrangeres det paraløp under Nøklevann Rundt. Bøler IF oppfordrer alle som har lyst til å bevege seg litt den 14. oktober til å melde seg på.

Starten i paraløpet er på samme sted som de andre løpene som inngår i NVR-arrangementene, og deretter løpes/gås/rulles det forbi parkeringsplassen på Haraløkka og over Kusletta og ut på en runde som avsluttes på Friplassen som ligger i hjertet av Haraløkka.

I Bøler ønsker vi å skape et inkluderende idrettsmiljø der alle gis muligheten til å delta og utfolde seg. Vi har som mål å legge til rette for en positiv og støttende opplevelse for alle deltakere. Du velger selv om du vil løpe med ledsager eller ikke.

Nøklevann Rundt er et av Oslos mest ikoniske løp, og i år arrangeres det for 42. gang. Nå ønsker vi å integrere paraidrett og dermed gi enda flere utøvere muligheten til å utfordre seg selv.

Dato: Lørdag 14. Oktober 2023 

Sted: Haraløkka idrettsanlegg, Bøler, Oslo 

Start: klokken 14:12. 

For parautøvere er løpet gratis. Men for at vi skal kunne vite hvor mange som kommer og legge best mulig til rette for alle, er det nødvendig med påmelding.

Alle får premie i målområdet!

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen