Bøler håndball er en foreldredrevet klubb. I praksis vil det si at vi er helt avhengige av innsatsen til foreldrene i klubben for at vi kan avvikle treninger og kamper i Bølerhallen.

Her har vi samlet veiledninger og rutinebeskrivelser som beskriver de oppgavene du har når du får tildelt en dugnadsvakt i Bølerhallen.

Veiledning for foreldrekontakter

Velkommen som foreldrekontakt i Bøler håndball. Dette dokumentet beskriver oppgavene du har som foreldrekontakt. Bøler håndball er en foreldredrevet klubb. Uten din og andre foreldres innsats blir det ikke håndballtrening for barna våre. Dette er et viktig budskap til alle foreldrene på lagene. 

Les mer..


Tilsynsvakter i Bølerhallen

Bøler håndball har sammen med Bøler basket ansvaret for å holde tilsyn med Bølerhallen i perioden 16:00 til 22:30 på hverdager. Dette er dugnadsarbeid som blir fordelt på alle foreldre i klubben. Når mange bidrar er det ikke så mye arbeid på hver enkelt.

Les mer ..


Sekretariat

For deg som skal sitte i sekretariatet under kamper er det viktig å være litt forberedt før kampen. Det er utarbeidet en egen kort instruks med viktig informasjon om bruk av måltavla og tips veiledning i føring av LIVE-resultater.

Les mer..


Kiosk- og billettvakt

Vi har åpen kiosk i Bølerhallen hvis det spilles 2 eller flere kamper i løpet av dagen. Vi har utarbeidet en stegvis instruks som beskriver oppgaver ved åpning og stenging av kiosken.

Det er også de som har kioskvakt som må koordinere hvem som skal komme med kake. Det er anbefalt at man ikke bare har kaker, men gjerne rundstykker/bagetter eventuelt noe annet lettvint mat man kan selge.

Les mer..


Smittevernsinstruks for Bølerhallen

Her finner du gjeldende retningslinjer for smittevernoppgaver Bølerhallen. Disse oppateres fortløpende og bør sjekkes i forkant av dugnadsvakt.

Les mer..


Oppskrift på vaffelrøre

Her har vi lagt ut forslag til vaffelrøre og en lenke til Bøler IF sportsvaffel som er et sunnere alternativ.

Les mer..