Tine Fotballskole 2021

Tine Fotballskole 2021

Endelig er det klart for Tine Fotballskole 2021 på Haraløkka. Arrangementet avholdes i uke 25 og 32 i regi av Bøler IF Fotball. I år deltar barn født 2015 til og med 2009. Her er litt praktisk info som alle bør lese.

Oppdatert for arrangementet i uke 32.

Klubbhuset er under oppussing og er ikke tilgjengelig. All strøm er også koblet ut, noe som betyr at det ikke er internett tilgjengelig. Daglig leder kan derfor kun nåes på tlf/sms på dagtid.

På grunn av mangel på kjøkken, vil vi ikke kunne servere oppskåret frukt. Vi oppfordrer derfor alle til å ta med seg en frukt pr. dag, som spises rundt klokken 14 sammen med resten av gruppa. Denne pausen trenger alle på slutten av en slitsom dag.

Melk serveres som vanlig til lunsj.

Vi har leid inn toaletter og har vann tilgjengelig til håndvask og drikke. Håndsprit er tilgjengelig ute på banen og i kiosken.

Om pandemien og vårt arrangement

Vi er i en tid der koronasmitte preger hverdagen. I uke 25 klarte vi å gjennomføre en smittefri fotballskole, takket være gode rutiner, avstand mellom kohorter og utendørs aktivitet. Denne oppskriften fortsetter vi med. Deltakerne følger instruksen fra trenerne.

Barna blir delt opp i aldersgrupper og tildelt en sektor av banen. Der skal de oppholde seg og ha all aktivitet hele uken. På grunn av smittevern vil ikke treningskohortene blandes. Dette av hensyn til mulig karantene ved et smitteutbrudd. Det er mye bedre å være på den sikre siden.

All aktivitet og pauser foregår utendørs.

Ved sykdom og mistanke om koronasmitte

Vi følger NFFs koronahåndbok. I tillegg er det lokale tilpasninger i Oslo kommune som vi holder oss løpende orientert om. Vi har forsterket renhold av alle våre toaletter og kontaktflater innendørs. Vi har Antibac tilgjengelig i alle kohorter, samt personer som går runder på banene for etterfylling. Alle barn og instruktører vasker hender hyppig og er obligatorisk før spising.

Om man føler seg syk skal man ikke delta på aktiviteten. Barn som føler seg syke skal ikke leveres til fotballskolen. Dette er det viktig at foreldrene følger. Konsekvensen kan være stor.

Om barn blir syke i løpet av dagen, tas barnet raskt ut av treningsgruppa og foreldrene varsles. Foreldrene må da forplikte seg til å være tilgjengelig på telefon og kunne hente barnet raskt. Man følger da normal håndtering av mulig smittetilfelle gjennom kommunen. Ledelsen for fotballskolen holdes orientert om situasjonen.

Dersom det blir påvist koronasmitte på fotballskolen vil vi samarbeide med bydels- og kommuneoverlegen. Kommunens smittesporingsteam vil gi oss informasjon og veiledning for hvilke tiltak som settes inn.

Det er ikke lov å sprute vann på hverandre med drikkeflasker av smittevernhensyn!


Oppmøte og organisering

Mandag møter alle barn klokken 08.30 for opprop og utdeling av utstyr. Øvrige dager må alle være klare og ferdig skiftet, samt møtt opp hos sin trener, innen klokken 09.00. Aktivitetene avsluttes klokken 15.00 hver dag. Alle barn må være hentet senest klokken 15.30. Vi ber alle foreldre om å være så presise de kan til klokken 15.00, slik at trenerne får ryddet baner og utstyr. 

Alle barn skal krysse seg inn og ut hver dag hos sin trener.

Foreldre kan følge til banen. Vi ber samtidig om at det unngås ansamlinger av voksne og at de voksne holder avstand til andre.

Alle spillere møter direkte til den sonen de tilhører. Dette gjelder også mandag morgen. Her blir det opprop hver morgen.

Utstyr fra Tine Fotballskole

Barna får en sekk og en treningstrøye ved oppmøte første dag. De som fikk utstyr i uke 25 tar med seg dette. Sekkene er merket med barnets navn med en liten papirstrimmel. Denne vil nok falle av i løpet av kort tid. Vi anbefaler at sekken merkes med en tusj hjemme før neste dag. For at organiseringen på banen skal bli enkel, må alle barna ha på seg trøyen hver dag. Da unngår vi unødvendig bruk av vester.

Ofte merker man at den størrelsen man skrev inn i bestillingen ikke passer. Ta kontakt med trenerne, så ser vi hva vi har på lager.

Morgenklubben

I uke 32 foregår morgenklubben i TENNISHUSET. Gå til inngangen til tennisbanen så vil du se oss.

For tre år siden så vi et behov for å skape et alternativ for de foreldre som måtte rekke jobb. Tiden fra oppstart av fotballskolen og når de måtte være på jobb ble en vanskelig kombinasjon. Vi startet da opp Morgenklubben.

På Morgenklubben får man en enkel frokost med brød og pålegg. Vi har melk og juice tilgjengelig, samt en kopp kaffe til mor og far før de haster videre.

Etter frokost kan barna leke ute, eller slappe av med en god prat med hverandre. Morgenklubben er en fin og rolig start på dagen for barn til og med fjerdeklasse.

Dørene åpner 07:30.

Grillfest på fredag

Fredag blir det grillfest. Vi har både vanlige grillpølser, men også Halal-pølser som tilberedes på egen grill. Dersom ditt barn har allergier som krever egne alternativ er det fint om dette tas med i en merket boks. Denne oppbevarer vi og griller når det er lagets tur til å få pølse.

Vår suksess er basert på lek

Tine Fotballskole på Haraløkka har de siste årene økt i popularitet. Vi i Bøler IF tror at suksessfaktoren er mye lek og like muligheter for alle. Det skal være en arena der man kan delta, selv om man ikke har spilt fotball tidligere. De som ønsker å trene med mer intensitet og kvalitet får også anledning til det. Ungdom fra egen klubb er trenere, noe som styrker samholdet i klubben vår og nærmiljøet ellers. På Bøler skal man kjenne mange mennesker på tvers av årstrinn. Fotballskolen bidrar til dette på en god måte.

Å holde barnas konsentrasjon og treningslyst gjennom fem dager med trening er ikke enkelt. Vi gjør tilpasninger hver dag, spesielt for de yngste. På varme dager er det fint med avbrekk der en tur i vannspreder eller en quiz i skyggen er gode alternativ til fotballtrening. Vi blander ofte inn leker de kjenner godt og tar fotballen med inn i utførelsen av tradisjonelle og artige leker.

Vi skal spille mye fotball og samtidig sørge for at latteren alltid sitter løst.

Jenter på fotballskolen

Bøler IF Fotball ønsker en større satsing på jentene. Instruktører for jentegruppene skal være spillere fra våre ungdomslag på jentesiden. På den måten kan vi utvikle jentetrenere, unge ledere, samt skape et miljø på tvers av alder. Jenter skal trene sammen med andre jenter på samme alder. Sammen med våre trenere utvikler vi en treningshverdag på fotballskolen som vi håper blir populært for jentegruppa, uansett alder.

Et helt klart mål for vår Tine Fotballskole er å hvert år øke jenteandelen, både på trener og utøver siden.

Keepertrening

Vår Tine Fotballskole tilbyr keepertrening. Vi ønsker at de barna som melder seg på til keepertrening, fullfører hele uken i denne gruppen. Dette på grunn av smittevern da vi ikke ønsker at barn går mellom ulike kohorter. Klubbens keepertrener Herman Hoel står for det faglige innholdet. Instruktører er keepere fra våre ungdomslag. I keepergruppa trener de litt annerledes enn de andre gruppene. Liker du akrobatikk og å bruke hendene dine, er keepergruppa noe for deg. Du trenger ikke å ha erfaring som keeper for å bli med. Velg dette alternativet under påmeldingen.

Fokus på sunn matpakke

Tine Meierier leverer drikke til lunsjen. Dette er en laktoseredusert sjokolademelk, med mindre sukker og fett. I tillegg til dette oppfordrer vi alle til å drikke så mye vann som mulig. Å ha en god væskebalanse er en forutsetning for å være aktiv hele dagen.

Som en Tine Fotballskole skal vi ha et fokus på god og sunn mat. Vi oppfordrer derfor alle foreldre om å sende med en matpakke med sunt innhold. Gjerne en ganske stor matpakke. Frukt er et fint mellommåltid. Brødskiver med pålegg er en god kilde til energi for aktive barn.

Ansvarlig leder

Marius Sigolsen er daglig leder i Bøler IF og leder fotballskolen. Han er til stede på kontoret som administrativ leder og er foreldrenes primære kontakt. Med seg har han en sportslig ansvarlig som arbeider ute på treningsfeltet med ansvar for den helhetlige kvaliteten av det sportslige. I uke 32 er det G15 trener Herman Hoel som sørger for at alle grupper drives på en god måte. Klubbens sportslig leder Johannes Nystøyl lager alt sportslig innhold.

Mail: fotball@bolerif.no

Tlf: 93045625 (henvendelser på dagtid før klokken 17.)

Huskeliste:

  • Stor vannflaske
  • Solkrem i sekken (alle må være smurt før oppmøte)
  • God, stor og sunn matpakke
  • Tine Fotballskole utstyr
  • Fotballsko og leggskinn

Vi samler inn matpakker på morgenen og oppbevarer dette innendørs pr. kohort. Trenerne henter disse og drikkeproduktet når det er tid for lunsj. Husk å merke matpakken.

Sørg for at barna har regntøy, ekstra skift og alle sine eiendeler merket. Alle eiendeler skal ligge i sekken hele tiden. Det oppfordres til å ikke ta med leker og verdisaker. Dette er fristende å ta opp av sekken og de forsvinner lett.

Våre trenere og ledere setter pris på godt samarbeid og dialog med foreldrene. Det kan i løpet av en uke være behov for en ekstra prat rundt barnets opplevelser, skade, eller andre tema. Dette løser vi gjennom fin og konstruktiv dialog.

Vi håper på godt vær og at Tine Fotballskole blir en fin opplevelse for både barn og instruktører!

Bøler IF Fotball

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen