Tine Fotballskole 2022

Tine Fotballskole 2022

Endelig er det klart for Tine Fotballskole 2022 på Haraløkka. Arrangementet er i regi av Bøler IF Fotball. I år deltar barn født 2016 til og med 2010. Her er litt praktisk info som alle bør lese.

Påmelding her.

Oppmøte og organisering

Mandag møter alle barn klokken 08.30 for opprop og utdeling av utstyr. Øvrige dager må alle være klare og ferdig skiftet, samt møtt opp hos sin trener, innen klokken 09.00. Aktivitetene avsluttes klokken 15.00 hver dag. Alle barn må være hentet senest klokken 15.30. Vi ber alle foreldre om å være så presise de kan til klokken 15.00, slik at trenerne får ryddet baner og utstyr. 

Alle barn skal krysse seg inn og ut hver dag hos sin trener.

Alle spillere møter i sin garderobe i klubbhuset hver morgen.

Utstyr fra Tine Fotballskole

Barna får en sekk og en treningstrøye ved oppmøte første dag. Sekkene er merket med barnets navn med en liten papirstrimmel. Denne vil nok falle av i løpet av kort tid. Vi anbefaler at sekken merkes med en tusj hjemme før neste dag. For at organiseringen på banen skal bli enkel, må alle barna ha på seg trøyen hver dag. Da unngår vi unødvendig bruk av vester.

Ofte merker man at den størrelsen man skrev inn i bestillingen ikke passer. Ta kontakt med trenerne, så ser vi hva vi har på lager.

Morgenklubben

For fire år siden så vi et behov for å skape et alternativ for de foreldre som måtte rekke jobb. Tiden fra oppstart av fotballskolen og når de måtte være på jobb ble en vanskelig kombinasjon. Vi startet da opp Morgenklubben.

På Morgenklubben får man en enkel frokost med brød og pålegg. Vi har melk og juice tilgjengelig, samt en kopp kaffe til mor og far før de haster videre. Etter frokost kan barna leke ute, eller slappe av sammen med andre inne i klubbhuset. Morgenklubben er en fin og rolig start på dagen for barn til og med fjerdeklasse. Dørene åpner 07:30.

Grillfest på fredag

Fredag blir det grillfest. Vi har både vanlige grillpølser av svin, men også Prior kalkunpølser, som tilberedes på egen grill. Dersom ditt barn har allergier, eller har egne alternativ til pølser, er det fint om dette tas med i en merket boks. Denne oppbevarer vi og griller når det er lagets tur til å få pølse. Vi har egen grill for pølser uten svinekjøtt.

Vår suksess er basert på lek

Tine Fotballskole på Haraløkka har de siste årene økt i popularitet. Vi i Bøler IF tror at suksessfaktoren er mye lek og like muligheter for alle. Det skal være en arena der man kan delta, selv om man ikke har spilt fotball tidligere. De som ønsker å trene med mer intensitet og kvalitet får også anledning til det. Ungdom fra egen klubb er trenere, noe som styrker samholdet i klubben vår og nærmiljøet ellers. På Bøler skal man kjenne mange mennesker på tvers av årstrinn. Fotballskolen bidrar til dette på en god måte.

Å holde barnas konsentrasjon og treningslyst gjennom fem dager med trening er ikke enkelt. Vi gjør tilpasninger hver dag, spesielt for de yngste. På varme dager er det fint med avbrekk der en tur i vannspreder eller en quiz i skyggen er gode alternativ til fotballtrening. Vi blander ofte inn leker de kjenner godt og tar fotballen med inn i utførelsen av tradisjonelle og artige leker.

Vi skal spille mye fotball og samtidig sørge for at latteren alltid sitter løst.

Jenter på fotballskolen

Bøler IF Fotball ønsker en større satsing på jentene. Instruktører for jentegruppene skal være spillere fra våre ungdomslag på jentesiden. På den måten kan vi utvikle jentetrenere, unge ledere, samt skape et miljø på tvers av alder. Jenter skal trene sammen med andre jenter på samme alder. Sammen med våre trenere utvikler vi en treningshverdag på fotballskolen som vi håper blir populær for jentegruppa, uansett alder.

Et helt klart mål for vår Tine Fotballskole er å hvert år øke jenteandelen, både på trener- og utøver siden.

Keepertrening

Vår Tine Fotballskole tilbyr keepertrening. Vi ønsker at de barna som melder seg på til keepertrening i utgangspunktet fullfører hele uken i denne gruppen. Instruktører er keepere fra våre ungdomslag. I keepergruppa trener de litt annerledes enn de andre gruppene. Liker du akrobatikk og å bruke hendene dine, er keepergruppa noe for deg. Du trenger ikke å ha erfaring som keeper for å bli med. Velg dette alternativet under påmeldingen.

Alle keepere møter hos sitt alderstrinn. Når de er klare for trening vil keepertrenerne møte barna utenfor klubbhuset. Å være sammen med resten av årstrinnet på starten, under lunsj og på slutten av dagen, skaper samhold.

Fokus på sunn matpakke

Tine Meierier leverer drikke til lunsjen. Dette er en laktosefri sjokolademelk, med mindre sukker og fett. I tillegg til dette oppfordrer vi alle til å drikke så mye vann som mulig. Å ha en god væskebalanse er en forutsetning for å være aktiv hele dagen.

Som en Tine Fotballskole skal vi ha et fokus på god og sunn mat. Vi oppfordrer derfor alle foreldre om å sende med en matpakke med sunt innhold. Gjerne en ganske stor matpakke. Frukt er et fint mellommåltid. Brødskiver med pålegg er en god kilde til energi for aktive barn.

Ansvarlige ledere

Marius Sigolsen er daglig leder i Bøler IF og leder fotballskolen.

Henrik Andersen-Gott er sportslig leder for Bøler IF Fotball og arbeider også fulltid i administrasjonen.

Åsne Børtnes er barne- og jentefotballansvarlig i fotballgruppa. Hun er ansvarlig for sportslig innhold og er tilstede ute på feltet.

Mail: fotball@bolerif.no eller idrett@bolerif.no

Tlf: 93045625 eller 95087865 (henvendelser på dagtid før klokken 17.)

Huskeliste:

  • Stor vannflaske
  • Solkrem i sekken (alle må være smurt før oppmøte)
  • God, stor og sunn matpakke (nok til en hel dag)
  • Tine Fotballskole utstyr
  • Fotballsko og leggskinn
  • Lett regnjakke i tilfelle dårlig vær
  • Enkelt skift i tilfelle de blir våte eller søler på seg

Vi samler inn matpakker på morgenen og oppbevarer dette innendørs pr. kohort. Trenerne henter disse og drikkeproduktet når det er tid for lunsj. Husk å merke matpakken.

Alle eiendeler skal ligge i sekken hele tiden. Det oppfordres til å ikke ta med leker og verdisaker. Dette er fristende å ta opp av sekken og de forsvinner lett.

Våre trenere og ledere setter pris på godt samarbeid og dialog med foreldrene. Det kan i løpet av en uke være behov for en ekstra prat rundt barnets opplevelser, skade, eller andre tema. Dette løser vi gjennom fin og konstruktiv dialog.

Ved sykdom

Om man føler seg syk skal man ikke delta på aktiviteten. Barn som føler seg syke skal ikke leveres til fotballskolen. Dette er viktig at alle følger, slik at alle får en fin uke og at skolestarten ikke står i fare.

Vi håper på godt vær og at Tine Fotballskole blir en fin opplevelse for både barn og instruktører!

Bøler IF Fotball

BØLER IDRETTSFORENING

post@bolerif.no
Postboks 4 – Bøler
0620 OSLO

Nettside design idé:
Eskil Hallan Sigolsen